NORMATIVA COVID19

Degut a la inesperada situació en la que ens trobem a causa del Covid19, hem hagut de fer alguns canvis en el funcionament de l’alberg per adaptar-nos a la nova realitat i minimitzar al màxim el risc de contagi, aplicant les mesures recomanades per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola.

Que em canviat desde el Alberg?

  Hem aplicat un sistema de desinfecció mitjançant la instal·lació d’una màquina d’ozó. Amb aquesta aigua ozonitzada desinfectarem varies vegades al dia totes les zones comuns i de pas, així com totes les habitacions abans de la vostra arribada.

  En el moment de fer la reserva s’haurà d’abonar el 30% de l’import, i la resta un cop a l’alberg. Un cop realitzada la reserva enviarem per correu electrònic un document on podreu introduir les vostres dades per fer el check-in.

  Al no haver-hi banys a les habitacions, senyalitzarem cada un dels banys comunitaris per tal que cada habitació faci us sempre de la mateixa dutxa.

 

    Què demanem als Nostres Clients?

     

    • Com tots sabem, per respecte a tots els que compartirem l’alberg, preguem respectar distàncies, mantenir una bona higiene de les mans, i utilitzar mascareta si es comparteix espai amb persones que no son del mateix grup.